Ναταλία Γερμανού: Η απώλεια του πατέρα της Φρέντυ. Βίντεο

Περίεργη μέρα η σημερινή για η Ναταλία Γερμανού. Η 21η Μαΐου είναι μέρα γιορτής για πολλά ελληνικά σπίτια. Για την παρουσιάστρια είναι ημέρα μνήμης για την απώλεια του πατέρα της. Ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου 1999. Όμως, η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια. 6 χρόνια αργότερα, το τραγούδι που έγραψε τους στίχους η Ναταλία κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Τα αντιφατικά της συναισθήματα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»:

«Είναι μια πολύ αντιφατική μέρα για μένα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα σκέφτομαι ότι… για όλη την Ελλάδα είναι γιορτή, ενώ για μένα είναι σφραγισμένη με την απώλεια. Είναι η ημέρα που έφυγε ο πατέρας μου, 21 Μαΐου του 1999. Οι συμπτώσεις οι παράξενες που έχει η ζωή… Κάποια χρόνια μετά, στις 21 Μαΐου του 2005, ήταν η μέρα που κερδίσαμε στη Eurovision. Το σκεφτόμουν αυτό το πράγμα και λέω κοίτα να δεις…

Είναι τόσο αντιφατική αυτή η ημερομηνία που δεν ξέρω πραγματικά, είναι όλα μέσα στο μυαλό μου μπερδεμένα. Δυστυχώς, η απώλεια τα επισκιάζει όλα πάντα. Χωρίς να υποτιμώ τη χαρά και την τιμή, σας λέω ότι 18 χρόνια είναι μεν αρκετά, αλλά η απώλεια είναι σταθερή. Ο πόνος μαλακώνει αλλά η απώλεια παραμένει σταθερή.

Νοιώθω πολύ τυχερή που είχα… έχω για πατέρα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα