Παντρεύεται σήμερα η Pippa Middleton

Λίγες ώρες έμειναν για τον πολυαναμενόμενο γάμο της αδελφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Middleton με τον αγαπημένο της, James Matthews.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ένγκλφιλντ του Μπέρσκαιρ, που βρίσκεται μόλις έξι μίλια μακριά από το χωριό Μπάκμπερι, όπου η νύφη μεγάλωσε με την αδερφή της Kate και τον νεότερο αδερφό τους James.

Η εκκλησία του 12ου αιώνα βρίσκεται μέσα σε κτήμα ιδιοκτησίας του βουλευτή Ρίτσαρντ Μπένιον.

Όταν ολοκληρωθεί η τελετή, οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο σπίτι των γονιών της Pippa που διαθέτει εκτός των άλλων και έναν τεράστιο κήπο. Στον γάμο θα είναι φυσικά επίσημοι καλεσμένοι ο πρίγκιπας William και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, καθώς και ο πρίγκιπας Harry, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Kate δεν θα είναι παράνυμφος στον γάμο, όπως έκανε η αδερφή της στο δικό της γάμο, αλλά ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους.

Η λαμπερή δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα γυάλινο παλάτι που έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες στον κήπο της οικίας Middleton στο Μπλάκμπερι του Μπερκσάιρ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα