Καίτη Φίνου: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Στάθη Ψάλτη

Πέρα από τις πολλές ταινίες τη δεκαετία του ΄80 και τη μεγάλη επιτυχία, Ο Στάθης Ψάλτης και η Καίτη Φίνου έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, Ο ηθοποιός, που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Καίτης Φίνου.

Έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά ακόμα και μετά το χωρισμό τους παρέμειναν καλοί φίλοι. Η Καίτη δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Στάθη, τόσο για την ψυχολογική όσο και για την οικονομική υποστήριξη που της είχε προσφέρει.

Η ίδια γυρνάει το χρόνο πίσω και αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Συγκεκριμένα δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: “Επισήμως είχαμε αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Τελευταία φορά αρραβωνιαστήκαμε τον χειμώνα του 1985 και το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά στη μητέρα μου, που έπασχε από καρκίνο. Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου δεν ήθελε αυτή τη σχέση από την αρχή, γιατί πίστευε ότι δεν θα κρατήσει. Ο έρωτας με τον Στάθη κράτησε περίπου ένα χρόνο, αλλά μείναμε μαζί από το 1981 μέχρι τις αρχές του 1986”.

Παράλληλα, εξομολογείται ότι δεν ζούσαν πλουσιοπάροχα: “Tον πρώτο καιρό δεν είχαμε να φάμε και μάλιστα κάποιες φορές ο πατέρας του μας ψώνιζε. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ κανένα δώρο από τον Στάθη. Εγώ του έκανα δώρα κι εκπλήξεις. Από χρυσαφικά μέχρι ταξιδάκια μιας μέρας. Το μοναδικό δώρο του Στάθη ήταν το δαχτυλίδι του αρραβώνα μας, το οποίο πήρε πίσω και μου το επέστρεψε κάποια στιγμή ο αδερφός του, ο Γιάννης”.

Όσο γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ;

“Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά ένας βασικός λόγος ήταν πως ο Στάθης δεν είχε ζητήσει διαζύγιο από την γυναίκα του, την Κάτια. Επομένως, δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε. Του είπα να μην με ξαναενοχλήσει, κι έτσι έγινε. Βέβαια, κρατήσαμε καλές σχέσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

=
Σχολιάστε το άρθρο: