Τελικός Eurovision 2017 LIVE: Όλες οι εμφανίσεις, βαθμολογίες, παρασκήνια

Ξεκίνησε ο δοαγωνισμός σε ένα στάδιο γεμάτο κόσμο. Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι χώρες περνούν την σκηνή, μετά περνούν μέσα από τον κόσμο. Η Ελλάδα και η Κύπρο έτοιμες για μιά θέση στο τελικό.

Η Demy έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της με το This is love.  Το ελληνικό τραγούδι θα εμφανιστεί στη 15η θέση

Χολιγουντιανών προδιαγραφών η αποψινή έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision στο Κιέβο της Ουκρανίας.

Οι Ουκρανοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία πραγματικά εντυπωσιακή και άρτια διοργάνωση που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου για ακόμα μία χρονιά, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, μας καλησπέρισαν για τη μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση. Όσο για τους παρουσιαστές της βραδιάς, που για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού θα είναι μόνο άντρες. Ο Ολεκσάντρ Σκίτσκο, που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 15 χρόνων και συμμετείχε στο «Ουκρανία, έχεις ταλέντο» και πλέον παρουσιάζει, δημοφιλή ψυχαγωγικά σόου, ο Βολοντιμίρ Οσταπτσούκ ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση σόου, ενώ δανείζει τη φωνή του σε ταινίες που μεταγλωττίζονται στα ουκρανικά ενώ στο green room, πλάι στους διαγωνιζόμενους, βρίσκεται ο Τιμούρ Μιροσνισένκο.

Οι θαυμαστές της διοργάνωσης μπορούν να "συναντηθούν" Live με εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο αφού συντονιστούν από οποιαδήποτε συσκευή, για να παρακολουθήσουν τις χώρες να διαγωνίζονται σε αυτήν τη φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση. Μετά το Live οι ερμηνείες των καλλιτεχνών θα είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, ώστε να μπορέσετε να ξαναζήσετε όλες τις συναρπαστικές στιγμές και να δείτε ό,τι χάσατε.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για τη Eurovision 2017  που υπάρχει ήδη στο κανάλι: αποκλειστικά βίντεο, παρουσιάσεις των συμμετεχόντων, πρόβες, τις ερμηνείες του ημιτελικού, τα παρασκήνια και άλλα.

 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision 2017

1.Ισραήλ

2. Πολωνία

3. Λευκορωσία

 

4. Αυστρία

5. Αρμενία

6. Ολλανδία

7. Μολδαβία

8. Ουγγαρία

9. Ιταλία

10. Δανία

11. Πορτογαλία

12. Αζερμπαϊτζάν

13. Κροατία

14. Αυστραλία

15. Ελλάδα

16. Ισπανία

17. Νορβηγία

18. Ηνωμένο Βασίλειο

19. Κύπρος

20. Ρουμανία

21. Γερμανία

22. Ουκρανία

23. Βέλγιο

24. Σουηδία

25. Βουλγαρία

26. Γαλλία

Κριτική επιτροπή και ψηφοφορία

Τη φετινή επιτροπή (πέντε τακτικά μέλη και ένα αναπληρωματικό) απαρτίζουν οι: Βίκη Γεροθόδωρου (στιχουργός), Ξένια Γκάλη (συνθέτης – παραγωγός), Άκης Αναστασιάδης (μουσικός παραγωγός), Δημήτρης Ουγγαρέζος (ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής),  Άρις Πετράκης (ερμηνευτής), Ζωή Καραπάτη (ραδιοφωνικός παραγωγός – δημοσιογράφος).

Η επιτροπή θα παρακολουθήσει τις δύο γενικές πρόβες του πρώτου Ημιτελικού και του Τελικού, προκειμένου να βαθμολογήσει τα τραγούδια με κριτήρια όπως τη φωνητική ικανότητα των ερμηνευτών, την ερμηνεία των τραγουδιών επί σκηνής, την αρτιότητα και πρωτοτυπία των συνθέσεων, και το συνολικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα για κάθε τραγούδι.

Οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού Τραγουδίου Eurovision έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας.

Δείτε χαρακτηριστικά tweet

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα