Εύη Βατίδου: Ο επιχειρηματίας, η επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι της και οι μηνύσεις

Ποιος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της με εκείνη να καλεί την αστυνομία; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρώην μοντέλο ενώ βρισκόταν σπίτι του άκουσε θορύβους στην είσοδο της πολυκατοικίας και λίγα λεπτά αργότερα έξω από την πόρτα της.

Κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία μόλις έφτασε βρήκε έναν άνδρα έξω από το σπίτι που δεν έφυγε αλλά παρέμεινε και συνομίλησε με τους αστυνομικούς.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Θεοδωράκη. Η Εύη Βατίδου τον κατηγόρησε πως ήθελε να διαρρήξει το διαμέρισμά της κάτι που εκείνος αρνήθηκε και ισχυρίστηκε πως είναι φίλοι και ήθελε απλά να μιλήσουν. Οι αστυνομικοί όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso δεν έβγαλαν άκρη και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας.

Η Εύη Βατίδου κατέθεσε μήνυση στον επιχειρηματία για απόπειρα διάρρηξης, ενώ ο 32ρονος απάντησε με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Πέρασαν το βράδυ σε ξεχωριστούς χώρους στο τμήμα και το πρωί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Youweekly.gr: Τα νεύρα της Εύης Βατίδου με το Survivor

altsantiri

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα