Αγωνία για τη δημοφιλή κωμικό Κατερίνα Βρανά. Βίντεο

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει η Κατερίνα Βρανά στη μακρινή Μαλαισία. Η δημοφιλής κωμικός, που διαπρέπει διεθνώς, νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στην Κουάλα Λουμπούρ έπειτα από κρίση σκωληκοειδίτιδας που δεν διαγνώστηκε εγκαίρως και εξελίχτηκε σε οξεία περιτονίτιδα.

Η είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και αναπνέει με τη βοήθεια αναπνευστήρα, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονές της. Λίγες ώρες αργότερα συγγενής της ηθοποιού, συγκεκριμένα ο ξάδελφός της Αλέξανδρος Πουλίδης, δήλωνε: «Η κατάστασή της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο».


Οπως ήταν επόμενο, προκλήθηκε μεγάλη ανησυχία για την τύχη του χαμογελαστού κοριτσιού, που κατέκτησε πέρυσι την τρίτη θέση σε διαγωνισμό του Laugh Factory για την ανάδειξη του πιο αστείου ανθρώπου στον κόσμο.

«Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα» αναφέρει χαρακτηριστικά το έκτακτο δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η συνεργάτιδά της, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Βάσω Σωτηρίου.

Δείτε βίντεο

Βίντεο: Η Κατερίνα Βρανά στο Καλό Μεσημέρι

Απονομή Βραβείου Ιρις 2017 για την καλυτερη ταινια μικρου μηκους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα