Στάθης Ψάλτης: Ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα...

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.

Ο αδερφός του, ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε προχθές το απόγευμα στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", έκανε λόγο για κρίσιμο 24ωρο.

«Αυτό το 24ωρο είναι το πιο κρίσιμο. Ο καρκίνος έχει φύγει, αλλά έπαθε αναπνευστική μόλυνση. Όλα πάνε καλά μου λέει ο γιατρός. Ήτανε θαύμα. Είχε πάρει και 2-3 κιλά. Αν σας πω ότι χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο ο Σταθούλης. Έχουν έρθει πολύ επώνυμοι. Είναι παλικάρι. Μου λέει "θα τη νικήσω, θα τη νικήσω". "Θα τη νικήσεις αγόρι μου. Παντού έβγαινες νικητής" του λέω», είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική το βράδυ της Κυριακής καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με το αναπνευστικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", δεν έχει δώσει κανένα σημάδι βελτίωσης, αντιθέτως η κατάστασή του παραμένει σταθερή και κρίσιμη και δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Οι θεράποντες γιατροί του ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, κάνοντας παράλληλα ότι μπορούν για αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή του Epsilon.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα