Πολύκροτο διαζύγιο με πρώην μέλος των Spice Girl. Τι καταγγέλει

Μια ατελείωτη διαμάχη ακολούθησε μετά τον χωρισμό μεταξύ της  Μελ Β και του Στέφεν Μπελαφόντε, με το πρώην μέλος των Spice Girls να καταλογίζει στον -μέχρι πρότινος- σύζυγό της πλήθος σοβαρών κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, η Μελ τον κατηγορεί τον ότι ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη δόση από ασπιρίνες, εκείνος την εμπόδισε να καλέσει το ασθενοφόρο ρισκάροντας τη ζωή της, ενώ υποστηρίζει ότι την ανάγκαζε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια και σε ακατάλληλες βιντεοκασέτες. Επιπλέον, του προσάπτει συνεχόμενες απιστίες και συχνές εκδηλώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, η Μελ υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της άφησε έγκυο τη νταντά των παιδιών τους και κατόπιν, της πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί με το νέο μέλος….Εκείνος από τη μεριά του δεν παραδέχεται τίποτα απολύτως και τονίζει ότι όλα αυτά λέγονται προκειμένου να υποστεί βλάβη η φήμη και η υπόληψή του.

Η Μελ τόνισε ότι ήθελε να χωρίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά δίσταζε καθώς ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της και ότι θα της πάρει τα παιδιά της.
topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα