Αγριεύει ο πόλεμος της Αθηνάς Ωνάση με τον πρώην σύζυγό της

Φορτισμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ενόψει της νέας ακροαματικής διαδικασίας για το διαζύγιό τους.

Λάδι στη «φωτιά» έρχονται να ρίξουν πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο ιππέα να ετοιμάζεται να καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο μια Βραζιλιάνα ψυχίατρο, η οποία αναμένεται να καταθέσει πως η «χρυσή» κληρονόμος έπασχε από μανιοκατάθλιψη και δεν εκτελούσε τα συζυγικά της καθήκοντα.

Σύμφωνα με την Real News όμως, η συγκεκριμένη μάρτυρας δεν θα βοηθήσει και ιδιαίτερα, μιας και ουδέποτε είχε αναλάβει την Αθηνά Ωνάση.

Να αναφέρουμε πάντως πως το ζητούμενο για τον Ντόντα είναι να διεκδικήσει όσο υψηλότερη διατροφή γίνεται και να καταφέρει να αποσπάσει μέρος της τεράστιας περιουσίας της Αθηνάς Ωνάση.

Πάντως, η ίδια όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δείχνει να έχει αφήσει πίσω τα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Αλβάρο και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τα όνειρά της, δηλαδή να γίνει δηλαδή κορυφαία αθλήτρια στην ιππασία.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα