Δημήτρης Παπανώτας: Από τα 20 μου ξανακοιμήθηκα στα 40!

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα o Δημήτρης Παπανώτας καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Happy Day, την οποία παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Όταν με φώναξε ο Κώστας Σούσουλας, που είναι διευθυντής τηλεόρασης του Alpha, για να είμαι στη συγκεκριμένη ομάδα και με ρώτησε τη γνώμη μου, του είπα πως θα είμαστε πρώτοι από την αρχή. Μετά από τριάντα χρόνια τηλεόραση, έχεις μύτη και καταλαβαίνεις τι θέλει ο κόσμος και πώς θα αντιδράσει. Πολλές φορές απορώ με τις επιλογές που κάνουν διευθυντές προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών και παράλληλα σκέφτομαι “Μα καλά, δεν βλέπουν πως αυτό το προϊόν που βγάζουν στον αέρα θα πάει για φούντο;”. Όπως, επίσης, αμέσως αντιλαμβάνομαι ποια πρότζεκτ θα πάνε εξαιρετικά. Για το Survivor ήμουν βέβαιος πως θα κάνει 60%. Μάλιστα, προ ημερών έμαθα έκπληκτος πως η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, δεν πίστευε πως θα κάνει πάνω από 30%». Πριν από δύο εβδομάδες ξεκίνησε και το Star Academyστο Epsilon. «Η άποψή μου είναι πως οτιδήποτε βάλεις τώρα απέναντι σε ένα μεγαθήριο, που ήδη έχει κάνει την επιτυχία και ο κόσμος το έχει μάθει, κάνεις λάθος που επενδύεις τα χρήματά σου. To Star Academy είναι μια ακριβή παραγωγή. Δεν βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον ανάμεσα στους παίκτες. Βλέπω και την Κατερίνα Γκαγκάκη που εναγωνίως προσπαθεί να τους βάλει να κάνουν ίντριγκα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορείς να φτιάξεις παίκτες σαν την Άσπα Τσίνα. Πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει μία σαν την Άσπα μέσα στο κάστινγκ».

«Οι άνθρωποι που κάνουν επιτυχία και της γυρνούν την πλάτη είναι ανόητοι»

Ο ίδιος παραδέχεται πως τον έχουν προσεγγίσει τηλεοπτικοί σταθμοί, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. «Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις από κανάλια, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να μείνω. Πάντα υπάρχει χρόνος για να κάνεις άλλα πράγματα και δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε μια επιτυχία την οποία έχεις συνυπογράψει. Οι άνθρωποι που κάνουν την επιτυχία και της γυρνούν την πλάτη είναι ανόητοι. Το είχα πει και στον Νίκο Μουτσινά, όταν αποφάσισε να τελειώσουν οι Δέστε Τους, την εποχή που το προϊόν ήταν στις δόξες του. Ήταν λάθος του».

Ύστερα από τρία χρόνια στο Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας, εκτός από επαγγελματικές σχέσεις, έχει αποκτήσει και φιλικές με την ομάδα της εκπομπής. «Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο Happy Day είμαστε και φίλοι. Απλά η Σταματίνα δεν είναι σε τόσο τακτική βάση μαζί μας, γιατί είναι με τα πιτσιρίκια και δεν προλαβαίνει. Με τα παιδιά γίναμε φίλοι, επειδή δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής». Η καθημερινότητά του είναι ιδιαίτερα ζόρικη, καθώς, εκτός από τηλεόραση, κάνει και ραδιόφωνο. «Τα προηγούμενα χρόνια είχα φτάσει να κάνω οκτώ δουλειές ταυτόχρονα. Τότε, είχα προσλάβει έναν άνθρωπο να με πηγαίνει με τη μηχανή από τη μια δουλειά στην άλλη ώστε να προλαβαίνω. Από τα 20 μου, ξανακοιμήθηκα στα 40» λέει γελώντας.

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα