Έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς του, έπειτα και από την κολπική μαρμαρυγή που υπέστη.

Ο Στάθης Ψάλτης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή του και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρει να βγει νικητής.

Στο πλευρό του είναι μέρα-νύχτα η δεύτερη σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Καμίτσης, ο οποίος αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του αδερφικού του φίλου, Στάθη Ψάλτη.

«Είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα ο άνθρωπος. Έχει ένα πρόβλημα με το εγκεφαλικό που είχε περάσει κάποτε κι ένα προβληματάκι με την καρδιά, κολπική μαρμαρυγή, με το αίμα που είναι έτσι. Ένα πρόβλημα υγείας έχει ο άνθρωπος, το ξεπερνάει, κάνει την αγωγή, οι γιατροί είναι μαζί του. Απλά έχει αυτό το πρόβλημα υγείας», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καμίτσης.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα