Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο πειρασμός του Survivor σε μια sexy φωτογράφιση

Πόζαρε στον φακό μόνο με τα εσώρουχά της! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ίσως μία από τις πιο δυνατές αλλά και σέξι παίκτριες του φετινού «Survivor», καθώς με το χυμώδες σώμα της και τα τατουάζ, τα οποία λατρεύει, κερδίζει τα ανδρικά βλέμματα - και όχι μόνο!

Η ίδια φαίνεται να γνωρίζει αυτή τη σeξι πλευρά της, την οποία φρόντισε να αναδείξει σε φωτογράφιση μόδας που έκανε για κατάλογο εσωρούχων, προτού πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο. Αυτή, λοιπόν, η σέξι -πλην, όμως, chic- φωτογράφιση της δημοσιογράφου έγινε viral μέσα σε μόνο λίγες μέρες και όχι άδικα!

Για την ιστορία, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ στον Σκάι και είναι κόρη εργαζομένου από παλιά στο συγκρότημα Αλαφούζου. Εκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο.

Της αρέσει το surf αλλά και το pole dancing, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά ως δασκάλα. Μάλιστα, ανάμεσα στις επώνυμες μαθήτριές της είναι η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η μελαχρινή αθλητικογράφος αγαπάει πολύ τη μαγειρική και τα social media, και ο λόγος που είπε «ναι» στο reality επιβίωσης είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, που του αρέσουν οι προκλήσεις - γι’ αυτό, άλλωστε, δείχνει να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι από προχθές γίνεται έντονα λόγος για το αν η παρουσία της στο «Survivor» είναι νόμιμη, καθώς, σύμφωνα με τους όρους τους συμβολαίου που κλήθηκαν να υπογράψουν οι συμμετέχοντες: «Ο εν λόγω τηλεοπτικός διαγωνισμός απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή υπαλλήλων ή εργαζομένων της εταιρίας παραγωγής, του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και της παραγωγού, καθώς επίσης των συζύγων και συγγενών αυτών πρώτου και δεύτερου βαθμού».

Χθες η «Espresso» επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού, το οποίο μας διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τη συμμετοχή της δημοσιογράφου στο παιχνίδι και ότι γράφονται διάφορα, τα οποία αναπαράγονται χωρίς να ευσταθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα