Δεν κοιμάμαι Θέμο μου με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή

Όλες τις κοινωνικές του ανησυχίες, όπως είπε έβαλε , ο Νότης Σφακιανάκης, στον καινούριο του δίσκο. Καλεσμένος χθες στην εκπομπή Όλα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη και στη Δούκισσα Νομικού, πως το νέο του τραγούδι με τον τίτλο «Γραβάτα», είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά. Αυτό το τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη, πρόσθεσε.

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Κώστα Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε.

Ο Νότης μίλησε για τις σπουδές της κόρης του σε αμερικανικό κολέγιο και για τη θητεία του γιου του που υπηρετεί τη θητεία του στην Κω.
«Το φέρω βαρέως που η Ελλάδα έχει αμερικανικά, τούρκικα, γερμανικά, γιαπωνέζικα πανεπιστήμια» είπε χαρακτηριστικά.

Ομολόγησε, πάντως, ότι είναι η κόρη του που τον αμφισβητεί περισσότερο από ό,τι ο γιος του.

Αναφερόμενος στην επιστροφή στη δραχμή και σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό είπε ότι «ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε».
Είμαστε ύβρεις τώρα γιατί αντί να κρατήσουμε το φως και τον πολιτισμό κάνουμε αυτά που κάνουμε, πρόσθεσε.
«Μόνο λυκοφιλία υπάρχει τριγύρω. Είμαστε πάμπλουτη χώρα και την έχουμε νοικιάσει για 99 χρόνια» συμπλήρωσε.
Μιλώντας για τον δίσκο με τίτλο «Επικοινωνώ» είπε ότι μιλά για όλα τα θέματα, όπως το Κυπριακό. «Μου έχουν κλέψει ένα κομμάτι της πατρίδας μου» είπε με νόημα ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα τραγουδήσω ποτέ σε κατεχόμενες περιοχές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα