Μίνως Κυριακού - Μαρί Κωνσταντάτου: Διαζύγιο μετά 12 χρόνια γάμου

Ο Μίνως Κυριακού και η Μαρί Κωνσταντάτου παντρεύτηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2004 στην Αγία Σοφία της Σόφιας της Βουλγαρίας με ελάχιστους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων στενοί συγγενείς του ζευγαριού και λίγους φίλους.

Το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.

Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στους παροικούντες την μηντιακή Ιερουσαλήμ, κάποιες κοινές φωτογραφίες τους αποκάλυψαν το ειδύλλιο ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό, ενώ ο γάμος τους στην Βουλγαρία έγινε γνωστός μετά από κάποιες ημέρες.

Ο Μίνωας Κυριακού στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα εβδομήντα πέντε του χρόνια.

Ο Μίνωας Κυριακού και η Μαρί Κυριακού μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους! Το διαζύγιο είναι συναινετικό και η απόφαση πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και ήρεμη συζήτηση και μάλιστα πληροφορίες λένε πως η Μαρί Κυριακού έκανε την αρχή…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Youweekly.gr, ο Ant1 αποφάσισε να κόψει οριστικά την εκπομπή της Μαρί Κυριακού «Με Αγάπη», η οποία παιζόταν αμέσως μετά από το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά. Αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να διαλέξεις διαφορετικούς δρόμους, θα χώριζαν και επαγγελματικά…

Πολλοί βιάστηκαν να πουν, πως αυτή η κίνηση ίσως δείχνει πως το διαζύγιο δεν είναι τόσο συναινετικό όπως είπαν άνθρωποι από τον κύκλο τους, όμως ήταν κοινή η απόφαση τους ακόμη και γι’αυτό. Καταλαβαίνετε πως ο ισχυρός άντρας των media, δεν θα τα άφηνε όλα στην τύχη τους και ουδέποτε δεν θα έδινε τροφή για σχόλια σε δημοσιογράφους και κανάλια. Όσο αθόρυβος ήταν ο γάμος τους, άλλο τόσο αθόρυβο είναι και το διαζύγιο… Μάλιστα, η εκπομπή της Μαρί, διαγράφηκε και από το πρόγραμμα του Ant1 στο διαδίκτυο… Δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα