Robert Pattinson και FGA Twigs σε μία πολύ σπάνια έξοδο! Bίντεο

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι από αυτά που τα χαρακτηρίζεις πολύ «χαμηλών τόνων», μιας και πολύ σπάνια -έως και καθόλου θα λέγαμε- το βλέπουμε έξω μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν και φήμες πως άλλαξαν τα σχέδια τους και τελικά ο αρραβώνας τους δεν θα γίνει, ενώ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν παντού αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι έχει σχεδόν χωρίσει, καθώς ο ηθοποιός είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην του.

Φυσικά, καμία από αυτές τις φήμες δεν ευσταθεί και καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει τίποτα από αυτά. Μετά από πολύ καιρό μάλιστα το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του ηθοποιού «The Lost City of Z».

Ο λόγος για τον Robert Pattinson και την FGA Twigs, οι οποίοι φαινόντουσαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα του ηθοποιού.

Πιασμένοι συνεχώς χέρι-χέρι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και χαμογελώντας συνεχώς, τράβηξαν όλα τα βλέμματα των φωτογράφων πάνω τους και τα φλας άστραψαν.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα