Λόχαν: Με αντιμετώπισαν ρατσιστικά στο Χίθροου επειδή φορούσα μαντίλα

Η Λίντσεϊ Λόχαν ισχυρίζεται ότι οι αρχές στο αεροδρόμιο του Λονδίνου την αντιμετώπισαν ρατσιστικά, επειδή φορούσε μουσουλμανική μαντήλα.

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός σημειώνει ότι τη σταμάτησαν υπάλληλοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Ένας από τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο «άνοιξε το διαβατήριό μου» λέει η Λόχαν «και είδε ότι έγραφε "Λίντσεϊ Λόχαν" και ζήτησε αμέσως συγγνώμη, αλλά στη συνέχεια είπε: "Σας παρακαλώ βγάλτε τη μαντίλα σας"» σημείωσε η Λόχαν, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain.

«Αναρωτήθηκα πώς θα αισθανόταν μία άλλη γυναίκα, η οποία δεν νιώθει άνετα να βγάλει τη μαντίλα της» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Λόχαν, η οποία κάνει συχνά την εμφάνισή της στις κοσμικές στήλες, ταξίδευε από την Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία, η Λόχαν φορούσε μαντίλα, θέλοντας να δείξει «σεβασμό», όπως είπε η ίδια -αν και στην φωτογραφία με τον τούρκο πρόεδρο εικονίζεται χωρίς μαντίλα.

Η Λόχαν έχει δηλώσει ότι βρίσκει «ηρεμία» διαβάζοντας το Κοράνι και άλλα θρησκευτικά κείμενα.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει, επίσης, ότι θέλει να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να συζητήσουν το ζήτημα της κρίσης στη Συρία.

 

in

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα