Τι τρέχει με τον Τζάρεντ Λέτο και την Αντζελίνα Τζολί;

Τι τρέχει με τον Τζάρεντ Λέτο και την Αντζελίνα Τζολί; Είναι φίλοι ή ζευγάρι; Οι δύο ηθοποιοί φέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Οπως όμως ξεκαθαρίζει πηγή του περιβάλλοντός τους, είναι «φίλοι με πλεονεκτήματα», οπότε δεν κάνουν ρομαντικά πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια.

Η φιλία τους κρατάει χρόνια, καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία «Alexander» το 2004 και, όπως φαίνεται, κάνει καλό στην Αντζελίνα, αφού εθεάθη να λάμπει στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά το διαζύγιο.

Η ηθοποιός και τα έξι παιδιά της μετέβησαν στην Καμπότζη για την πρεμιέρα και την προώθηση της νέας δραματικής ταινίας της, ένα αφιέρωμα στη γενοκτονία της Καμπότζης, με τίτλο «First they killed my parents». Ντυμένη με ένα φούξια ολομέταξο εξώπλατο φόρεμα, η εντυπωσιακή σταρ παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα του ιστορικού αφιερώματος, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο βασιλιάς της χώρας Νόροντομ Σιχαμόνι, ο οποίος, αφού συνεχάρη την Τζολί, στο τέλος της προβολής τής πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και την προσκάλεσε για επίσκεψη στο παλάτι.

Με τα παιδιά της

Μετά την επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας ακολούθησε μια δημόσια δωρεάν προβολή, την οποία επίσης παρακολούθησαν τα παιδιά της της Αντζελίνα. Η δραματική ταινία αφηγείται τις εμπειρίες που έζησε ως μικρό παιδί εν καιρώ πολέμου ο πρόσφυγας Λουνγκ Ουν, Καμποτζιανός φίλος της Τζολί, και έχει οριστεί να μεταδοθεί στο Netflix.Οπως υποστήριξε η Τζολί μιλώντας για την ταινία, «ήθελα να καταλάβω τι πέρασαν οι γονείς του πρωτότοκου γιου μου Μάντοξ, ήθελα να καταλάβω τον ίδιο καλύτερα».

Ο Μάντοξ είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η 41χρονη σταρ, το 2002, από ένα ορφανοτροφείο στη Μπαταμπάνγκ. Και όπως αποκάλυψε, ήταν εκείνος που την έπεισε να γυρίσει την ταινία.

Μάλιστα διευκρίνισε πως ήθελε να επικεντρωθεί «όχι μόνο στον πόλεμο, αλλά στην αγάπη και τη δύναμη της οικογένειας, να αναδείξει την ομορφιά της χώρας και να την καταλάβει καλύτερα».

Με τον Ρονάλντο σε τηλεοπτική σειρά

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν μαζί σε τουρκική τηλεοπτική παραγωγή για το πρόβλημα των προσφύγων.

Οπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, θα πάρουν μέρος σε τηλεοπτική σειρά μαζί με μια ομάδα διασημοτήτων από όλο τον κόσμο προκειμένου να επιστήσουν την προσοχή στο προσφυγικό πρόβλημα. Η παραγωγή είναι τουρκική, τιτλοφορείται «Hayat Köprüsü» (Γέφυρα Ζωής), θα γυριστεί στη Γκαζιαντέπ. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Εγιούπ Ντιρλίκ, τα γυρίσματα της σειράς, που θα αποτυπώνουν «την πραγματικότητα της ζωής», θα αρχίσουν στο τέλος του Μαρτίου και η παραγωγή είναι σε επαφή με διεθνείς οργανισμούς για βοήθεια και υποστήριξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα