Νέος έρωτας για την Angelina Jolie; Ποιος λέγεται πως είναι στο πλευρό της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η είδηση του χωρισμού του Brad Pitt και της Angelina Jolie ξάφνιασε τους πάντες, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα «ανοικτούς λογαριασμούς» καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί τι θα γίνει με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Αν και η ηθοποιός δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το διαζύγιο και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, σε αντίθεση με τον Brad στην πρόσφατη απονομή των Χρυσών Σφαιρών, τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο καθώς φήμες την θέλουν να έχει βρει νέο σύντροφο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, που κάνει τον γύρο του κόσμου, η Angelina βγαίνει με τον Jared Leto, με τον οποίο γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας Alexander του 2004.


«Ο Jared πλησίασε την Angelina λίγο αφότου εκείνη κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου», αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή η οποία δεν κατονομάζεται και συνεχίζει: «μετά από αρκετές φορές που  μίλησαν στο τηλέφωνο, κανόνισαν να βγουν για δείπνο στο Λος Άντζελες και, έκτοτε, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές».

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει σχολιάσει όσα γράφονται, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, όπως εκείνες που ήθελαν τον Brad να είναι ζευγάρι με την Kate Hudson.
peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα