Στην Αθήνα αναμένεται η οικογένεια Ρονάλντο

Τη στιγμή που οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (που θα είναι και η πρώτη στην Ευρώπη), συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε πως θα βρίσκεται στην Αθήνα το πενθήμερο 1-5 Δεκεμβρίου.

Αλέφαντος: Το μεγάλο λάθος των Γιαννακόπουλων που άλλαξε το μπάσκετ


Τη στιγμή που οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (που θα είναι και η πρώτη στην Ευρώπη), συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον διευθυντή της σχολής και καλό της φίλο Φρανσίσκο Ζουέλα, καθώς επίσης και την εταιρία του "Stars of the Future" πως θα δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό γεγονός.

Η οικογένεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που βρίσκεται πάντα κοντά στη Σπόρτινγκ, ενημέρωσε πως θα έρθει στη χώρα μας για πέντε ολόκληρες μέρες, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία όχι μόνο να βρεθεί στα εγκαίνια, αλλά να γνωρίσει από κοντά και την Αθήνα.

Τα μέλη της οικογένειας Ρονάλντο, θα φτάσουν στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία στις 5 του ίδιου μήνα. Τόσο ο Φρανσίσκο Ζουέλα όσο και οι άνθρωποι του Anima Club, θα οργανώσουν ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τους συγγενείς του Ρονάλντο, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ξενάγησή τους στην Ακρόπολη.

Έτσι μετά την έλευση του προέδρου της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, για τα εγκαίνια της ακαδημίας, το παρών θα δώσει και η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα μέλη της οποίας θα μιλήσουν στα εκδήλωση, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και με τους παρευρισκόμενους. Υπενθυμίζουμε πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 4 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο αναψυχής Anima Club, στις 19:00.

*Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει δελτίο τύπου με το αναλυτικό πρόγραμμα των εγκαινίων.
sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα