Η Έλλη Κοκκίνου μιλά στον Κωστόπουλο για τον Μπόγρη

Δεν τον είδε τον Μπόγρη την ώρα που προβλήθηκεε η εκπομπή του Κωστόπουλου.

Η Έλλη Κοκκίνου, καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, καθώς εκείνος την ρώτησε γιατί είπε ψέματα ότι παρακολούθησε την συνέντευξη που του παραχώρησε πέρυσι ο μπασκετμπολίστας.

«Το είδα μετά! Ξέρεις τι ώρα ξυπνάω; Στις 06:30 το πρωί! Εγώ στις 9 το βράδυ φοράω τις πιτζάμες μου και στις 10:30 έχω κοιμηθεί», δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και όπως ήταν φυσικό μίλησε για την προσωπική της ζωή και για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, με την ίδια στην αρχή να ζητάει να πιει λίγο νερό.

«Υπάρχει μια πολύ έντονη ενέργεια, γενικότερα και μια ευχάριστη διάθεση και εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι και ασφάλεια γιατί περνάω καλά, χαμογελάω που είναι πολύ σημαντικό να γελάς στη ζωή σου».

Βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε και την σχέση τους από απόσταση, λέγοντας πως η απόσταση δυσκολεύει τα πράγματα και πως κάνει μέχρι και... μήνες για να τον δει.

«Περνάνε μήνες μέχρι να ειδωθούμε. Κάνω υπομονή, αλλά υπάρχουν πολλές κρίσεις. Υπάρχει μια περίοδος με πολλά νεύρα και μια περίοδος που λες “οk ας κουλάρω λίγο”», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολες, αλλά, γενικότερα, υπάρχει μια θετική διάθεση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα