Οικονομικό Βατερλό για Βοσκόπουλο και Γκερέκου!

Οικονομικό Βατερλό για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου!

Η πρώην βουλευτής έχασε σπίτι από πλειστηριασμό και 83.000 ευρώ και ο Τόλης Βοσκόπουλος καλείται να πληρώσει 9.000 ευρώ σε κοινόχρηστα!

Δυο δικαστικές αποφάσεις «στρίμωξαν» την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso» η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ που είχε δώσει για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον διαγωνισμό. Η κ.Γκερέκου αποδείχθηκε ασυνεπής στην εξόφληση του συνολικού ποσού, ύψος 800.000 ευρώ, το οποίο έπρεπε να καταβάλει μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει όσα είχε καταβάλει και βέβαια το ακίνητο που πέρασε στα χέρια του επόμενου πλειοδότη.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι στο Π. Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

Την ίδια ώρα προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Σαν να μην έφταναν τα χρέη προς την εφορία που έχουν μπλοκάρει κάθε λογαριασμό του ήρθε η απόφαση του πρωτοδικείου της Αθήνας που δέχθηκε την αγωγή της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας όπου διατηρεί τρία διαμερίσματα.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα από το έτος 2009.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα