Μετά την Katy Perry και η Madonna ψηφίζει γυmνή Χίλαρι Κλίντον

Η Madonna, φαίνεται πως ακολουθεί το παράδειγμα της Katy Perry, η οποία σε ένα χιουμοριστικό βίντεο κάλεσε τους αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανεξάρτητα από το τι φοράνε. Μάλιστα, η ίδια επέλεξε στο βίντεο να ψηφίσει γυμνή την Χίλαρι Κλίντον, την οποία έχει υποστηρίξει ανοιχτά.

Η βασίλισσα της ποπ, επέλεξε τον ίδιο τρόπο, ώστε να καλέσει στις κάλπες τους υποστηρικτές της Κλίντον, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως είναι γυμνή, ενώ η ίδια σχολίασε στη λεζάντα: «Ψηφίζω γυμνή μαζί με την Katy Perry. Ψηφίστε τη Χίλαρι. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχουμε».

c2slmhy8

Ακόμα, η 58χρονη σούπερ σταρ της ποπ μουσικής δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την εμφάνιση της στα «Brit Awards» του 2015, στην οποία πρόσθεσε τη Χίλαρι Κλίντον. Η λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία,ήταν ύμνος υπέρ της Κλίντον, καθώς έγραφε:

«Ζώντας για τη Χίλαρι. Ναι, ψηφίζω για την εξυπνάδα. Ψηφίζω για ίσα δικαιώματα στις γυναίκες και σε όλες της μειονότητες».

 

8g1rdb6k

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα