Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Σήμερα γάμος γίνεται!

Δεν κρύβεται, αλλά και δεν θέλει να προκαλεί. Ο Γιάννης Μαρακάκης ντύνεται σήμερα γαμπρός και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Νίκη Θωμοπούλου σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο γάμος θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο “Κτήμα 48” στην Ανάβυσσο. Κουμπάροι τους θα είναι οι καλοί τους φίλοι Θοδωρής Τσουανάτος και η Ελευθερία Βασαλάκη.

Ο διάσημος δικηγόρος, που πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα του Τάκη και πέρασε δύσκολες ώρες, αποφάσισε να μην αναβάλει το γάμο του, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στην Ανάβυσσο, αλλά θέλει να γίνουν όλα ήρεμα και χαλαρά. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπάθησε να κρατήσει την είδηση του γάμου του κρυφή. Ωστόσο, το προσκλητήριο διέρρευσε στα media, γεγονός που τον ενόχλησε πολύ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, μάλιστα, περιμετρικά του κτήματος θα υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια για να μην επιτρέψει σε φωτογράφους και κάμερες να ενοχλήσουν το μυστήριο.

Όσο για το ζευγάρι.. Οι δυο τους είναι πάνω από ένα χρόνο μαζί και η πρώτη κοινή έξοδός τους έγινε τον Νοέμβρη του 2015 στην επίδειξη μόδας των MI-RO και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι...

Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Σήμερα ο γάμος τους - Aυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κτήμα

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα