Σήμερα η κρυφή βάφτιση των διδύμων στην Τήνο!

Φαίνεται πως έχουν κινήσει γη και ουρανό ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη για να κρατήσουν μυστική τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους. Στα μέσα του καλοκαιριού διέρρευσε η πληροφορία πως οι δύο γονείς ανέτρεψαν τα αρχικά σχέδιά τους και θα κάνουν τη βάφτιση στην Αθήνα. Ωστόσο, το μόνο που θέλησαν να (ανα)αποτρέψουν ήταν την παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων από το μυστήριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT που επιβεβαιώνονται και εμμέσως από κάποια posts στα social media, η βάφτιση των διδύμων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Τήνο, ακριβώς ένα χρόνο από τη μέρα που ήρθαν στη ζωή. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη αποφάσισαν να γίνει το μυστήριο στα πρώτα γενέθλια των παιδιών τους, παρουσία λίγων καλών φίλων.

Χθες, λοιπόν, η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την Τήνο στην οποία έκανε και κάποια tags, όπως αυτό της Μάρας Δεσύπρη που θα γίνει νονά των διδύμων μαζί με τη Ντάντα Ιωαννίδου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που «τάγκαρε» ήταν και η πολύ καλή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

zappit

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ