Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Ιωάννα Στάχτου - Αγγελοπούλου

Κηδεύτηκε το μεσημέρι η Ιωάννα Στάχτου-Αγγελοπούλου, σύζυγος του συνιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών.

Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια, προεξαρχούσης του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας μπάσκετ που παρέστη σύσσωμη, καθώς και πολλοί άνθρωποι του αθλήματος, συνόδευσαν την εκλιπούσα στην τελευταία κατοικία της, στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Νίκολα Βούισιτς, ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού Γιάννης Μπουρούσης και ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, βρέθηκαν στο κοιμητήριο για το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα Αγγελοπούλου.

Μεταξύ άλλων, τη συμπαράστασή τους στον Γιώργο Αγγελόπουλο εξέφρασαν δια της παρουσίας τους ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Ψαρράκης, ο γενικός διευθυντής του συνεταιρισμού της Α1, Γιώργος Κονδύλης και ο τέως πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Χαλβατζάκης.
naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα