Σάκης Ρουβάς: Tί ζήτησε για το live στη Μύκονο

Η Μύκονος ανυπομονεί να υποδεχτεί το δυναμικό μουσικό υπερθέαμα “The Summer Eclipse” που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς, στις 27 Ιουλίου, στην παραλία Καλό Λιβάδι. Το κυκλαδίτικο νησί ήδη κινείται στους ρυθμούς του κορυφαίου Έλληνα σταρ ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο επιβλητικό Rakkan Mykonos για να επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες για το μοναδικό live performance. Είναι γνωστό άλλωστε ότι φροντίζει πάντα να είναι όλα στην εντέλεια και το απέδειξε ακόμα μία φορά.

O Σάκης δοκίμασε το μενού του executive chef Νίκο Χολέβα, που παντρεύει δημιουργικά την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τη Μεσόγειο, για να ξέρει τι θα απολαύσουν όσοι βρεθούν σε αυτό το μουσικό υπερθέαμα.

Το μενού της βραδιάς δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα Freddo μαζί με τις τιμές που αντιστοιχούν για τα τραπέζια.

Σε αυτές τις τιμές που είναι φυσιολογικές για τα δεδομένα του νησιού που κάνουν απόβαση κροίσοι από όλο τον κόσμο, ο Σάκης απαίτησε να συμπεριληφθούν και άλλες ζώνες που θα δώσουν δυνατότητα πρόσβασης στο live του σε κάθε θαυμαστή του.

Οι ιδιοκτήτες του Rakkan Mykonos εισάκουσαν την απαίτησή του και οργάνωσαν τη ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων και υποχρεωτική κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα.

Επίσης, φρόντισαν και για όσους θέλουν να δουν όρθιοι στη συναυλία τον Σάκη. Για αυτούς θα στηθεί general standing area με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων και τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα