Διάσημοι προσκεκλημένοι στον γάμο Σαββίδη - Κουντγιάκοβα!

Ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη, γιος του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, με την εκλεκτή της καρδίας του Γιάννα Κουντγιάκοβα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το σημαντικό γεγονός στάθηκαν δίπλα τους επίτιμοι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου στεκόταν η γυναίκα του και δικηγόρος Έλενα Τζούλη, που έδειχνε να περνάει ευχάριστες στιγμές σε αυτό το λαμπρό γεγονός. Οι καλεσμένοι επρόκειτο να φιλοξενηθούν για τρεις μέρες στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, το “Makedonia Palace”, στο οποίο μένει και το ζευγάρι.

Η εκκλησία που ένωσε το ζευγάρι την αγάπη του είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του Ιβάν Σαββίδη και έχει χτιστεί με δωρεά του επιχειρηματία. Μετά το μυστήριο παραβρέθηκαν όλοι στη δεξίωση, που έλαβε μέρος στο “Παλατάκι”. Μετά το γλέντι ακολούθησε μεγάλο after party, ενώ για τη δεξίωση ετοιμάστηκαν ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα