Στικούδη: Μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες και βαμβάκι

Το μόντελινγκ κράτησε λίγο στη ζωή μου. Μετά τα Καλλιστεία Σταρ Ελλάς 2005, οπότε κέρδισα τον τίτλο της Μις Ελλάς, δούλεψα μόνο για έξι μήνες ως μοντέλο. Δεν ταίριαζα σε αυτόν τον χώρο. Υπήρχε μεγάλη αυστηρότητα στα πρακτορεία. Κυρίως σχετικά με το φαγητό και τη διατροφή. Μου φαινόταν αφύσικο και παράλογο γιατί ως αθλήτρια γνώριζα από υγιεινή διατροφή και δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να κάνω κακό στον εαυτό μου. Δηλαδή, να μην τρώω τίποτα. Μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες, βαμβάκια και άλλα που δεν μπορείς να φανταστείς. Ήταν πραγματικά απαράδεκτο. Δυστυχώς, πολλά νέα κορίτσια επηρεάζονται, κάνουν αυστηρές δίαιτες και τελικά καταπονούν τον οργανισμό τους. Για ποιον λόγο; Για να πάρουν μία δουλειά; Έχω αντιμετωπίσει πράγματα που με έκαναν να σταματήσω το μόντελινγκ. Έχω φύγει από μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας γιατί μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες

Το έχουμε ξανακούσει από μοντέλα του εξωτερικού, αλλά είχαμε αμφιβολία για το αν συμβαίνει τελικά. Κι όμως, για να παραμείνουν αδύνατα τα μοντέλα καταφεύγουν σε ακρότητες. Αυτά τα χρόνια θυμήθηκε και η Κατερίνα Στικούδη και μας σόκαρε με τις απαιτήσεις των πρακτορείων μοντέλων.

Τα χρόνια που έκανε μόντελινγκ ήταν μάλλον δύσκολα για την τραγουδίστρια, πρώην μοντέλο και πρώην Μις Ελλάδας, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Big Fish» η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα