Ποιο γνωστό ζευγάρι της showbiz θα χορέψει το χορό του Ησαΐα στις 25 Ιουνίου;

Ολα του γάμου (σχεδόν) έτοιμα για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Μπορεί ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην ιταλική Τζένοα, να βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αυστραλία με την Εθνική μας, ωστόσο η ώρα που θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του δεν αργεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου μαζί με τα βαφτίσια της μονάκριβης κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα της μητέρας του Παναγιώτη, Αφροδίτη. Το διπλό μυστήριο θα λάβει χώρα στο πανέμορφο Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε ειδυλλιακό κτήμα της περιοχής.

Μελλόνυμφοι

Επιθυμία και των μελλονύμφων είναι να διαφυλάξουν όσο γίνεται το χαρμόσυνο γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας. Ετσι, έχουν ζητήσει από τους περίπου 250 καλεσμένους τους να μην αφήσουν να διαρρεύσει η ακριβή τοποθεσία των μυστηρίων και του πάρτι, ούτε φυσικά να διοχετεύσουν φωτογραφίες απ' αυτά στα social media. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι τελικά μόνο ο φίλος του Πάνου, ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης. Ο ίδιος άνθρωπος θα βαφτίσει και τη μικρή Αφροδίτη, αποκτώντας έτσι διπλή κουμπαριά με τον κολλητό του και τη Ζέτα. Μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι και εκλεκτοί φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο της showbiz και φυσικά του αθλητισμού, όπου κινείται ο Πάνος. Το concept του γάμου και της βάφτισης θα έχει, όπως μάθαμε από αξιόπιστη πηγή, vintage στοιχεία. Κρίνοντας, δε, από το εξώφυλλο του προσκλητηρίου που είχε διοχετεύσει η μέλλουσα κυρία Ταχτσίδη στα social media πριν από λίγες εβδομάδες, το διπλό μυστήριο μάλλον θα θυμίζει παραμύθι.

espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα