Ήμαρτον δηλαδή με το bullying που τρώμε! Η φουστανέλα του Τρύφωνα Σαμαρά

Τα σχόλια που προκάλεσε η εμφάνιση με φουστανέλες σε επίδειξη μόδας στα Σκόπια σχολίασαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Βασίλειος Κωστέτσος σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο Down Town.

«Άντρας για μένα δεν σημαίνει μάγκας. Ο άντρας φαίνεται από τις πράξεις, τη συμπεριφορά και την μέχρι τώρα πορεία του. Είμαι πολύ πιο άντρας από πολλούς στρέιτ που διαφημίζουν τον αντρισμό τους. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Ήμαρτον δηλαδή με το bullying που τρώμε!», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος από την πλευρά του ανέφερε: «Ποιοι μιλάνε για θέμα αντρισμού; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Προσωπικά δεν έχω δηλώσει ποτέ ανοιχτά τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Αν λόγω δουλειάς- επειδή είμαι σχεδιαστής μόδας- με κατατάσσουν και μου χρεώνουν κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις, θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να κρατήσουν την άποψή τους και να κοιτάξουν την κρυφή ζωή που κάνουν οι ίδιοι. Η ελληνική σημαία και η φουστανέλα είναι εθνικά μας σύμβολα που ανήκει στους ήρωες. Ήρωας μπορεί να είναι ο οποισδήποτε έχει θάρρος, ανατρέπει μία εποχή και μένει στην Ιστορία. Έλληνες ήρωες μπορεί να είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ακόμα και 200 χρόνια μετά θα μείνει στην Ιστορία, γιατί προσέφερε πολιτισμό. Η ελληνική σημαία έχει γίνει στρινγκάκι σε εξώφυλλο περιοδικού και την φουστανέλα την έχουμε δει από βουκολικές τσόντες μέχρι σε παρκαδόρους στη Βάρη που φωνάζουν : ''Εδώ το καλό κοκορέτσι''. Ποιος γελοιοποιεί τα εθνικά σύμβολα, λοιπόν;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα