Γιάννης Παπαμιχαήλ: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του!

Συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έδωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι έπεσα και χτύπησα και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του χτυπήματος το οποίο ήταν κοντά στην σπονδυλική στήλη. Έτσι μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο σοβαρή η κατάσταση από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί για αυτό και κάνω φυσικοθεραπείες για να μπορέσω να επανέλθω κάποια στιγμή, που θα πάρει το χρόνο του.»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια επέμβαση, απλά φυσικοθεραπείες. Όσον αφορά στο πότε θα βγει από το νοσοκομείο, ο ίδιος λέει: «Όλα σχετικά είναι. Όσο γρήγορα θα μπορέσει να αναρρώσει το τραύμα στη μέση μου ούτως ώστε να μπορέσω να έχω καλή κινητικότητα στα άκρα μου. Δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Αυτό είναι αλήθεια.» αν και ο ίδιος υπολογίζει ότι θα μπορέσει να βγει σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες.

Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κάποια σπάνια μορφή ασθένειας η οποία χτυπάει τους μύες και τους καταστρέφει. «Όχι δεν έχει σχέση αυτό. Απλά είναι το χτύπημα κοντά στην σπονδυλική στήλη.»

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα