Το νέο ζευγάρι της showbiz! Φρεσκοχωρισμένοι και πολύ ταιριαστοί!

Μπορεί η ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες να εξηγούσε γιατί χώρισε με τον πρώην της, προσπαθώντας να μην κλάψει, ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η 40χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Ο λόγος για την πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν η οποία δεν είναι ζευγάρι με τον Σον Πεν, αλλά με άλλον γνωστό και γοητευτικό ηθοποιό του Hollywood!

Όπως αναφέρει με πρωτοσέλιδό του το αμερικανικό περιοδικό «Ok!», η χολιγουντιανή σταρ φέρεται να είναι ζευγάρι με έναν επίσης φρεσκοχωρισμένο συνάδελφό της…

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπεν Άφλεκ!

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό δημοσίευμα, το φλερτ μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε μετά τα Oscars του 2016, και από τότε είναι αχώριστοι.

«Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο περιοδικό με τον ίδιο μάλιστα να συμπληρώνει πως το σπίτι της ηθοποιού έχει γίνει η φωλίτσα τους.

Άλλωστε, η Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκαν μαζί μετά τα Όσκαρ, γεγονός που φουντώνει περισσότερο τις φήμες.

Σημειώνεται, ότι ο 43χρονος ηθοποιός-σκηνοθέτης χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου με την Τζένιφερ Γκάρνερ, αφότου την απάτησε με την νταντά των παιδιών τους, ενώ η Σαρλίζ Θερόν έριξε τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Σον Πεν, έπειτα από 18 μήνες που ήταν μαζί του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα