Στέλλα Καλλή: Το bullying και το παράπονο από τους γονείς της!

Η Στέλλα Καλλή, η οποία έχει καταγωγή από την Κύπρο, μέχρι τα έξι της χρόνια ζούσε στη Σαουδική Αραβία, κάτι που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, το bullying που δέχτηκε, ενώ μίλησε και για την οικογένειά της.

«Στη Σαουδική Αραβία η κοινωνία είναι πολύ επιφυλακτική» ανέφερε η Στέλλα στο «ΟΚ», γεγονός που δημιούργησε δυσκολίες στη συναναστροφή της με τον κόσμο. Η επιστροφή της στην Κύπρο συνοδευόταν με αρνητικά σχόλια από τους γύρω της λόγω της αδυναμίας της να μιλήσει την κυπριακή διάλεκτο: «Μου έλεγαν ‘’ποια είσαι εσύ που ήρθες εδώ και δεν μιλάς κανονικά;’’. Με αποκαλούσαν σνομπ» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.
Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε στα 13 της, χωρίς όμως τη στήριξη των γονιών της. «Δεν με είχαν πάρει στα σοβαρά» αναφέρει και εξηγεί: «Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Είπα μέσα μου "θα δείτε μια μέρα, που δεν με πιστεύετε". Μετά σιγά σιγά ήρθαν, οπότε νομίζω ότι η στήριξή τους ξεκίνησε όταν είδαν πως παίρνω στα σοβαρά το τραγούδι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ να κάνω κάτι άλλο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο όνειρο της μητέρας μου να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το κάνει πραγματικότητα- γιατί αν και είχε εξαιρετική φωνή, ο παππούς δεν την άφηνε-, έβαλε εμένα σε αυτόν τον δρόμο».

govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα