Κραουνάκης για Μούσχουρη: Θυμάται την Ελλάδα όποτε την χρειάζεται

Ο Σταμάτης Κραουνάκης χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι «Η κυρία Μούσχουρη, είναι μια κυρία που θυμάται την Ελλάδα όποτε τη χρειάζεται».

Παράλληλα ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε και στο κατέβασμα της παράστασης «Ισορροπία του Νας», με αποσπάσματα απο το βιβλίο του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρού, από την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, δηλώνοντας: «Έχουμε συνηθίσει να επιμερίζουμε τα πράγματα. Η Ελλάδα έχει φτιάξει την καλλιτεχνική της ιστορία με πολλά χρόνια λογοκρισίας. Αυτό μπροστά σε αυτά που έχουν συμβεί είναι πταίσμα. Είναι απαράδεκτο να επεμβαίνει ο οποιοσδήποτε μηχανισμός είτε έμμεσος είτε άμεσος…».

Όσο για την κόρη της Βίκυς Λέανδρος, που έκανε body painting την ελληνική σημαία και φωτογραφήθηκε δήλωσε: «Έκανα μια ολόκληρη εκπομπή επάνω σε αυτή τη χυδαιότητα και αυτής της κοπέλας»!

Σίγουρα ο μουσικοσυνθέτης προέβη σε μια δήλωση που πρόκειται να συζητηθεί πολύ, καθώς η Νανά Μούσχουρη εδώ και δεκαετίες καταξιωμένη στο χώρο της έχει γίνει σύμβολο και άτυπη πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, ενώ από τα βέλη του, για ακόμα μια φορά, δεν ξέφυγε και η κόρη της Βίκυς Λέανδρος.


newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα