Τι κατέθεσε ο Πάνος Καλλίτσης στους αστυνομικούς

Για τέσσερις ώρες κατέθεσε ο Πάνος Καλλίτσης στις Αρχές από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Με το Καλημέρα”, ο Πάνος Καλλίτσης, κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της επίθεσης.

''Τις τελευταίες μέρες ήταν υποψιασμένος με όλα όσα άκουγε να γίνονται τριγύρω και όταν έφθανε σπίτι άνοιγε ως τη μέση την πόρτα του γκαράζ του, ίσα να χωρά το αυτοκίνητό του μάρκας Volkswagen. Έτσι έκανε και το βράδυ του Σαββάτου... Άνοιξε ως τη μέση την πόρτα του γκαράζ και ενώ μπήκε μέσα και άρχισε να κλείνει η πόρτα πίσω του, εισέβαλαν στο χώρο του και δυο ένοπλοι δράστες. Μόλις τους αντιλαμβάνεται κλειδώνει το αυτοκίνητο. Του είπαν να βγει έξω και τότε εκείνοι πυροβόλησαν στην πλευρά της Έλενας. Του είπαν να γονατίσει, εκείνος λέει πως δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ποτέ και την ίδια στιγμή άνοιξαν την άλλη πόρτα του αυτοκινήτου και έπιασαν την γυναίκα του. Τότε ο Πάνος Καλλίτσης είδε πως κρατούσαν και σχοινί -πιθανότατα για να τους δέσουν- έπεσε πάνω στους ληστές για να αφήσουν την γυναίκα του και τον πυροβόλησαν στο στήθος.

Πέφτει κάτω αιμόφυρτος και η γυναίκα του αρχίζει να ουρλιάζει. Το μόνο που καταφέρνει να κάνει εκείνος είναι να πατήσει το κουμπί για να ανοίξει η πόρτα του γκαράζ και να απεγκλωβιστούν... Τότε η γυναίκα του αρχίζει και τρέχει ουρλιάζοντας στο δρόμο -τον περιφερειακό του Λυκαβηττού- και εκείνος πεσμένος στο έδαφος δέχεται δυο ακόμη σφαίρες στα πόδια... Λίγα λεπτά αργότερα οι ληστές τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα τους.''

Τι δήλωσε ο πατέρας του Καλλίτση

Στη κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» μίλησε και ο πατέρας του Πάνου Καλλίτση, ο Νίκος Καλλίτσης για την ενέδρα θανάτου που έστησαν στον γιο του.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα