Πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση - Είναι καλά, η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα

Πυροβόλισαν για να ληστέψουν τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση  στην περιφερειακή του Λυκαβηττού. Ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους με τρεις σφαίρες, η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα.

Συγκλονισμένη  η σύζυγος του κομμωτή Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η ίδια και ο σύζυγός της χθες το βράδυ.

«Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι. Όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα “ρε παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ”. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα στο χέρι, αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες. Βγήκαμε έξω, αυτοί ξεκίνησαν να φέρονται σε μένα κάπως, ο Πάνος, αν και χτυπημένος, έπεσε πάνω τους και εγώ έτρεξα στο δρόμο και φώναζα “βοήθεια, μας σκοτώνουν”. Αλλά τον Πάνο τον είχαν χτυπήσει εξ επαφής στο στήθος aκαι στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα».

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε κα εκείνη στον καλό της φίλο Πανο Καλλίτση. Ιδιαίτερα συγκινημένη αποκάλυψε πως με τον Κρατερό περνούν ώρες αγωνίας, αλλά κατάφεραν να είναι στην εκπομπή μαθαίνοντας πως ο αγαπημένος τους φίλος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. “Ο Πάνος και η Έλενα είναι οικογένεια για εμάς, τα αδέλφια που δεν έχουμε... Ο Πάνος είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ταλαντούχος, καλός φίλος”, είπε και συμπλήρωσε: “Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε τόσα πράγματα να γίνονται τριγύρω και νομίζουμε πως είμαστε εξοικειωμένοι με αυτά, αλλά όταν γίνεται στην οικογένειά σου... αυτό που αισθάνεσαι φθάνει στα όρια του παραλογισμού”.

Ενώ, μιλώντας για το περιστατικό, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκονταν μαζί, καθώς ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν στο κομμωτήριό του για κούρεμα.

Σύμφωνα με την αδελφή του, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Τι ερευνά η αστυνομία

Για  συμβόλαιο θανάτου κάνου λόγο οι αρχές που ερευνούν εξονυχιστικά την ένοπλη επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για πληρωμένους δολοφόνους που στόχο είχαν να σκοτώσουν τον κομμωτή και όχι απλώς να τον ληστέψουν. Σε αυτό το συμπέρασμα τους οδηγεί και η μεθοδολογία που χρησιμοποίησαν οι δράστες, δηλαδή πώς τον προσέγγισαν και πού τον πυροβόλησαν.

Οι αστυνομικοί  θα πάρουν κατάθεση από την σύζυγο του Πάνου Καλλίτση, προκειμένου να μάθουν εάν κάποιος απειλούσε ή παρακαλούθούσε τον κομμωτή.

Ο κομμωτής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Η επίθεση στον 41χρονο πασίγνωστο κομμωτή έγινε μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του σπιτιού του, μαζί με τη σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. Στη συνέχεια, ο κομμωτής διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς».

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με το ενδεχόμενο της ληστείας να μοιάζει το πλέον πιθανό.

Κι αυτό διότι ο Πάνος Καλλίτσης είχε μαζί του έναν χαρτοφύλακα, τον οποίο ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν. Οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται στο να βρουν το πως ήξεραν οι δράστες ότι ο γνωστός κομμωτής θα μετέφερε τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα...

Ποιος είναι ο "κομμωτής των επωνύμων"

Ο Πάνος Καλλίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε.

Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής.

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της show business.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς, editorial μόδας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα