Χριστίνα Ωνάση: Αγνωστες πτυχές της ζωής της – Ήταν εθισμένη με…

Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στη μπανιέρα νεκρή. Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η κολλητή φίλη της Χριστίνας Ωνάση, Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου, η οποίας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή της κόρης του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση.

Στις 20 Οκτωβρίου του 1988 η Χριστίνα Ωνάση πήγε στο Μπουένος Άιρες για να γιορτάσει τα τεσαρακοστά γενέθλια της φίλης της Μαρίνας Τσομλεκτσόγλου. Η Μαρίνα ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή της και είχαν γνωριστεί μέσω κοινής φίλης όταν η Χριστίνα ήταν μόλις 15 ετών και η Μαρίνα 17. Από τότε ουσιαστικά ήταν αχώριστες. «Θέλω να μείνω μόνιμα με τους Ντοντέρο στην Αργεντινή», της εκμυστηρεύτηκε. Ήθελε να φέρει και τη μικρή Αθηνά μαζί της......

Το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου έφαγαν όλοι μαζί στο σπίτι της Μαρίνας στο Τορτούγας Κάντρι Κλαμπ. «Όταν μέναμε στο Μπουένος Άιρες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Εκείνο το βράδυ όμως, της είπα “σε πειράζει να μην κοιμηθούμε μαζί;.........Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις δέκα ανησύχησα γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα.

Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα .....

 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα εξομολογήθηκε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα