Δούκισσα Νομικού: Τα σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη!

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στο φιλικό της κύκλο ότι το 2016 θα είναι χρονιά γάμου! Η όμορφη παρουσιάστρια έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και ήδη το ζευγάρι συγκατοικεί.

Η νεαρή παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό δεν αποφεύγει να μιλάει για τον έρωτά της σε κάθε της συνέντευξη όπως αυτή που έδωσε στο περιοδικό People όπου μεταξύ άλλων είχε δηλώσει για τη χρονιά που πέρασε:
"Το μεγαλύτερο δώρο που μου έφερε η χρονιά που φεύγει είναι.. αγάπη μέσα στις δυσκολίες. Η πιο ρομαντική στιγμή της χρονιάς; Ως ρομαντικό πλάσμα, ακόμα κι όταν κάτι δεν είναι αντικειμενικά ρομαντικό, εγώ στο μυαλό μου το κάνω να φαίνεται ρομαντικότατο. Ένα ηλιοβασίλεμα, ένα «σ’ αγαπώ», μια αγκαλιά, ένα δείπνο, ένα πουλί που κελαηδάει. Αθεράπευτα ρομαντική.  Η μεγαλύτερη προσωπική απόφαση που πήρα φέτος ήταν να φύγω για πρώτη φορά από το πατρικό μου και να συγκατοικήσω".


Ήταν επόμενο, λοιπόν, να εκμυστηρευτεί στο φιλικό της περιβάλλον ότι είναι γεμάτη χαρά που θα ντυθεί νύφη στο πλάι του αγαπημένου της λέγοντας: "Δεν θέλω να το διατυμπανίζω και να το αποκαλύπτω σε συνεντεύξεις μου αλλά σκοπεύουμε να παντρευτούμε μέσα στο 2016, δίνοντας σάρκα και οστά στο όνειρό μας να ζήσουμε μαζί με το Δημήτρη και να φτιάξουμε μια υπέροχη οικογένεια"!

Η όμορφη Δούκισσα δεν έκρυψε ποτέ το πόσο τρυφερή και δοτική είναι προς το σύντροφό της και αλλά και πόσο τον φροντίζει, κάνοντας ήδη πρόβα για την κοινή τους ζωή. Συχνά πυκνά του μαγειρεύει και του φτιάχνει υπέροχα γλυκά ενώ συχνά είναι και τα κοινά τους ταξίδια στη Μύκονο και στο εξωτερικό όπου και πέρασαν τις φετινές γιορτές.

Η Δούκισσα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σε κάθε τομέα. Επαγγελματικά έχει την δική της εκπομπή και τη δική της σειρά ρούχων ενώ η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η παρουσιάστρια μάλιστα έδωσε μία από τις αποκαλυπτικές της συνεντεύξεις στο Γιώργο Λιάνη όπου χωρίς περιστροφές αποκάλυψε πόσο καλά περνάει με το σύντροφό της “Ο Δημήτρης δίχως να είναι ένας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις”, αποκαλύπτει και εξομολογείται πως πια δεν έχει να κρύψει τίποτα, αλλά εύχεται αυτό που ζει να κρατήσει. Είναι λογικό λοιπόν για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια.

Ο γάμος αναμένεται το καλοκαίρι που είναι η αγαπημένη εποχή του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα