Ο Σον Πεν ξυλοκόπησε τη Μαντόνα; Η ίδια αποκαλύπτει

Φως σε έναν από τους «μύθους» της showbiz, εκείνον που ήθελε τον Σον Πεν να δέρνει ακόμα και με... μπαστούνι του μπέιζμπολ τη Μαντόνα όσο ήταν παντρεμένοι, ρίχνει κατάθεση της τραγουδίστριας περίπου 30 χρόνια μετά το διαζύγιό τους!

Η Μαντόνα και ο Σον γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 1985, όταν εκείνη γύριζε το video clip για την επιτυχία της «Material Girl». Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και, μετά από μόλις 7 μήνες, παντρεύτηκαν.

Εξαρχής, ήταν το «τοξικό» ζευγάρι της showbiz, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Αποκορύφωμα; Έναςφημολογούμενος καβγάς, το 1987, στον οποίο ο Σον Πεν φέρεται να χτύπησε την Μαντόνα στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, αλλά και ένας άλλος, ο οποίος τους οδήγησε στο διαζύγιο, το 1989!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε την τραγουδίστρια δεμένη επί εννιά ώρες σε μία καρέκλα και την χτυπούσε, μέχρι που εκείνη κατάφερε να λυθεί και να καταφύγει στην Αστυνομία. Ο Σον συνελήφθη, ωστόσο, δεν καταδικάστηκε ποτέ, αφού, περίπου μία εβδομάδα αργότερα, η Μαντόνα απέσυρε τις κατηγορίες!

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, για την μήνυση που έχει κάνει ο Σον Πεν εναντίον του τηλεοπτικού παραγωγού Λι Ντάνιελς για συκοφαντική δυσφήμηση, η Μαντόνα ανέφερε: «γνωρίζω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια και κατηγορούν τον Σον για περιστατικά σωματικής επίθεσης και κακοποίησης εναντίον μου. Πρόκειται για εντελώς παράλογες, κακόβουλες, απερίσκεπτες και ψευδείς φήμες»!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια απαλλάσσει τον πρώην της από την… ρετσινιά του οξύθυμου άνδρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Σον είναι από τους πιο ευαίσθητους και συμπονετικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αν και είχαμε πολλές κακές στιγμές μαζί, ποτέ δε με χτύπησε και ποτέ δε μου επιτέθηκε»!

star

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα