Η Μαντόνα έστησε τους fans της και μετά τους έβρισε κιόλας!

Δεν φτάνει που ανέβηκε στη σκηνή με μια ώρα καθυστέρηση, έβρισε και όσους είχαν την «ασέβεια» να διαμαρτυρηθούν γι' αυτό.

Η Μαντόνα κατάφερε να εκνευρίσει ακόμα και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της με την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας της στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα αντί για το κλασικό θερμό χειροκρότημα, να έρθει αντιμέτωπη με ένα γερό γιουχάισμα.

Το έντονο ταμπεραμέντο της, ωστόσο, δεν της επέτρεψε να αντιπαρέλθει των αποδοκιμασιών του κοινού και εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον του, αποκαλώντας τους φαν της μπάσταρδους. «Παρεμπιπτόντως, δεν μ' αρέσει να αργώ, εντάξει; Και όλοι εσείς οι μπάσταρδοι που παραπονιέστε γι' αυτό μπορείτε να το βουλώσετε» φώναξε από το μικρόφωνο. «Δεν ήμουν στα παρασκήνια τρώγοντας σοκολάτες, λιμάροντας τα νύχια μου και φτιάχνοντας τα extentions μου, εντάξει;» πρόσθεσε, πριν εξηγήσει ότι η καθυστέρησή της οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα. «Το video έπεσε. Δεν είχαμε video και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να γίνει reboot. Δεν τίθεται θέμα εγωιστικής ντίβας. Κι αν εσείς οι μπάσταρδες ντίβες θέλετε να συνεχίσετε να παραπονιέστε γι' αυτό, τότε μην έρθετε στο σόου μου» είπε και άρχισε το πρόγραμμα.

Οι πόρτες του σταδίου, χωρητικότητας 22.000 ατόμων, άνοιξαν στις 18.30, με προγραμματισμένη έναρξη του σόου στις 21.00. Οσο περνούσε η ώρα, οι φαν άρχισαν να κατακλύζουν το twitter με εξαγριωμένα posts λόγω της καθυστέρησης, επισημαίνοντας ότι δεν είχαν καμιά επίσημη ενημέρωση.

Το γεγονός μάλιστα ότι η επομένη ήταν για τους περισσότερους εργάσιμη, τους προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό. «Οι άνθρωποι έχουν και δουλειές» έγραψε ένας φαν της στο twitter, ενώ σε διαφορετικό tweet, άλλος ένας σχολίαζε καυστικά: «Σοβαρά αργοπορημένη η Μαντόνα. Λύσε το ή βγες στη σύνταξη». Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα τα βάζει με φαν της. Σε συναυλία της στη Χιλή το 2012, όταν είδε κάποιους στο κοινό να καπνίζουν, απείλησε να σταματήσει το σόου, αν δεν σταματήσουν και αυτοί το κάπνισμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα