Συναυλία-έκπληξη της Μαντόνα για τα θύματα του Παρισιού

Συναυλία έκπληξη από τη Μαντόνα στην Place de la République για τα θύματα των τρομοκρατών. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια βρέθηκε στο place de la République που έχει μετατραπεί σε μνημείο για τα 130 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Μετά από τη συναυλία της στο Bercy, αποφάσισε να επισκεφθεί την πλατεία μαζί με το γιό και τον κιθαρίστα της και να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα με μερικά τραγούδια της.

Το ανάρτησε στο twitter και το πλήθος μαζεύτηκε για να την απολαύσει. Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν το Ghosttown, το Imagine αλλά και το Like a Prayer. Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, είπε πως «Όλοι ξέρετε γιατί είμαστε εδώ. Θέλουμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια για την ειρήνη, να νιώσουμε όλοι αγάπη και χαρά και φυσικά να αποδώσουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εδώ πριν από τέσσερις εβδομάδες.» Κλείνοντας, τόνισε πως «το βασικό που θέλω να νιώσουμε είναι ελπίδα, γιατί την έχουμε όλοι ανάγκη».

Η Μαντόνα είναι σαφώς επηρεασμένη από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου. Μόλις δυο ημέρες μετά, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Στοκχόλμη, ζήτησε από το κοινό να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

Η περιοδεία της την έφερε στο Bercy στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου, ντυμένη στα χρώματα της Γαλλίας τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της χώρας. Απευθύνθηκε και στο κοινό, λέγοντας πως «Δε θα υποκύψουμε στο φόβο. Σκέφτομαι ακόμα αυτά που έγιναν πριν από τέσσερις εβδομάδες. Η καρδιά του Παρισιού και η καρδιά της Γαλλίας χτυπάνε στις καρδιές όλων των πόλεων. Ήρθα πρώτη φορά εδώ στα 20 μου και εδώ αποφάσισα πως θα ασχοληθώ με τη μουσική. Σε ευχαριστώ, Παρίσι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα