Μπαλατσινού: Η ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Κωστόπουλο

Για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά το χωρισμό από τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και τα τρία παιδιά της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Μου αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά πολύ. Η λεκτική επαφή, η βλακεία, το παιχνίδι. Ζω μέσα από τα παιδιά μου και θα ήμουν φτωχότερη συναισθηματικά, αν δεν τα είχα στη ζωή μου. Πιο πολλά έχω μάθει εγώ. Δεν είμαι αυστηρή, αλλά θέτω όρια μέσα σε αυτά που ένα παιδί νιώθει ασφάλεια», είπε στην εφημερίδα Real Life για τα παιδιά της.

Πώς μπορεί αν είναι τόσο ζεν; «Είμαι κανονικός άνθρωπος, έχω τις μεταπτώσεις μου και εγώ, όπως όλος ο κόσμος, απλώς με βοηθά το να απλοποιώ τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου και να μην "υπερθεματίζω" συναισθηματικά, ούτε στα καλά, ούτε στα άσχημα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια και τόνισε: «Οι επιτυχημένες σχέσεις έτσι κι αλλιώς, είτε συναισθηματικές είτε φιλικές, είναι όταν όλοι παίρνουν αυτό που θέλουν»!

«Θέλω να ζω το τώρα. Δεν έχω χρόνο να αναλώνομαι και να επαναλαμβάνομαι. Δεν μου αρέσει η γκρίνια, δεν συμπαθώ το κουτσομπολιό, δεν μου αρέσει να κρίνω, ούτε να κοιτώ το παρελθόν μου με νοσταλγία», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα