Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Ζουν χωριστά μετά από 2,5 χρόνια

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους εδώ και ένα μήνα περνάνε Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας.

9055_ELENA_RAPTI_2382013.jpg

Η όμορφη βουλευτής της Ν.Δ στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο νεαρός τραγουδιστής, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης δεν μένουν πλέον μαζί, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο μέχρι και για οριστικό χωρισμό.

4721_LOYKAS_GIORKAS_2272014.jpg

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Λούκας Γιώρκας έχει φύγει τις τελευταίες εβδομάδες από το διαμέρισμα όπου συζούσε με την Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη, και έχει εγκατασταθεί στο πατρικό του, στη Λάρνακα της Κύπρου.

Και η Έλενα Ράπτη όμως το τελευταίο διάστημα κάνει συνεχώς solo εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, κάτι που έχει παραξενέψει φίλους και γνωστούς, που γνώριζαν καλά το ζευγάρι, καθώς σπάνια ο ένας έλειπε από το πλευρό του άλλου.

Ένα άλλο στοιχείο που έρχεται να ενισχύσει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη σχέση της βουλευτή και του τραγουδιστή, είναι πως ο Λούκας Γιώρκας ακύρωσε τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, και επέλεξε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό της Κύπρου.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ:

Σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν καλά, Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας έχουν πολύ πεσμένη ψυχολογία τον τελευταίο μήνα, ενώ κάνουν λόγο και για μια σχέση που είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» με έντονους καυγάδες στο παρελθόν, καθώς και οι δυο είναι έντονες προσωπικότητες, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μάλωναν να κάνουν μέρες να επικοινωνήσουν.

Μένει λοιπόν να δούμε αν και αυτή τη φορά θα υπάρξει επανασύνδεση, ή έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα