Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Έτσι κατάφερε να κόψει τα ναρκωτικά

Ο γνωστός τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» μεταξύ άλλων αποκάλυψε την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά. που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ναρκωτικά και αποκάλυψε τον λόγο που τα έκοψε μια για πάντα.

Ναρκωτικά έχετε πάρει;

Πώς δεν έχω! Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά.

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά;
Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν! Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μια κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι.
Πότε;

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε έναν φίλο μου και κάναμε ένα “τσιγάρο”. Στο ραντεβού, η γυναίκα μου μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μια φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;”. Εκεί είπα ”τέρμα, δεν ξανακάνω”.

Άρα κόψατε τα ναρκωτικά για έναν έρωτα;

Ας πούμε, ναι. Όχι όμως μόνο γι' αυτό. Κάποια στιγμή με κούρασε αυτό το πράγμα. Και τώρα, ως πατέρας, λέω στην κόρη μου και στα νέα παιδιά “μακριά”. Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι' αυτό σταμάτησα. Είπα “άσε, προτιμώ να ζήσω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Πόπη Π
Σχολιάστε το άρθρο: