Η αφιέρωση του Γιάννη Χαρούλη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τρεις μαγικές βραδιές έζησαν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη στις 8, 9 και 10 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα. “Χίλια καλώς εσμίξαμε” είπε στο κοινό του για ακόμη μία χρονιά ο ερμηνευτής με τρεις sold out συναυλίες!

Το TLIFE βρέθηκε στην τρίτη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Στέγη Θηλεών Π. Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος», στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρίες «Τυρταίος» και στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».

Ένα από τα ιδιαίτερα σημεία της συναυλίας της Τετάρτης ήταν η παρουσία του Μίλτου Πασχαλίδη στη σκηνή.

Οι δύο τραγουδιστές “έσμιξαν” για ακόμη μία φορά στη σκιά των βράχων -ο Γιάννης είχε κάνει guest εμφάνιση πριν λίγες μέρες στη συναυλία για τα 20 χρόνια καριέρας τοτ Μίλτου Πασχαλίδη- και έδωσαν στο κοινό μία δυνατή στιγμή.

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν η αφιέρωσή του τραγουδιστή στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη. “Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι στο Βαγγέλη, και να πω αυτή η αμαρτία να μη ξανασυμβεί ποτέ ξανά. Είμαι τελείως ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα παλικάρια, όποιοι είναι, να τα βγάλουνε πέρα με παλικάρια. Και όταν χρειάζεται, με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Όχι με τους αδύναμους. Στο Βαγγέλη.”, είπε και ξεκίνησε να τραγουδάει…

 

 

cretalive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Πόπη Π
Σχολιάστε το άρθρο: