Γιατί χώρισαν Ρονάλντο - Ιρίνα;

Η… μητέρα του Ρονάλντο φαίνεται πως ευθύνεται για το τέλος της 5χρονης σχέσης του με την Ιρίνα Σάικ, καθώς εξαιτίας της, το ζευγάρι ήρθε στα μαχαίρια!

Ήταν που ήταν «στραβό» το κλίμα ανάμεσα στην Ιρίνα και στην «πεθερά», το έφαγε και ο γαϊδαρος, με αποτέλεσμα να ακουστούν βαριά λόγια και το ζευγάρι να χωρίσει.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,για να καταλάβετε και τι έχει συμβεί.

Οι φήμες ότι το ζεύγος χώρισε, άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η 29χρονη καλλονή δεν τον συνόδευσε στην βραβευση του για τη «Χρυσή Μπάλα». Αντιθέτως, προτίμησε να γιορτάσει τα γενέθλια της με φίλες της σε εξωτικό προορισμό, ενώ τον έκανε και unfollow από το Τwitter.

24B908DFΣύμφωνα με τις ΝΕΕΣ πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πορτογαλική εφημερίδα «Correio de Manha», όλα ξεκίνησαν όταν η Ρωσίδα καλλονή αρνήθηκε να τον συνοδεύσει στο πάρτι έκπληξη στη Μαδέρα, το οποίο θα διοργάνωνε ο άσος της μπάλας για τα γενέθλια της μητέρας του.

«Επειδή πέρασαν με την Ιρίνα τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Ντουμπάι, ο Κριστιάνο ήθελε να είναι με την μητέρα του ανήμερα των γενεθλίων της, αλλά η Σάικ δεν δέχτηκε» αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Και συνεχίζει: «Ακολούθησε ανάμεσα τους τόσο μεγάλος καυγάς, που κατέληξαν να περάσουν μόνοι τους την Πρωτοχρονιά. Η Ιρίνα έβρισε την Ντολόρες, και ο Ρονάλντο πήρε το μέρος της μητέρας του. Ο καυγάς αυτός ήταν που ράγισε μια και καλή το γυαλί, αφού τους τελευταίους μήνες δεν τα πήγαιναν καλά».

Μάλιστα το περιοδικό αναφέρει πως η Ιρίνα είχε γίνει έξαλλη στο πρόσφατο παρελθόν, όταν επισκέφτηκε τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη, αλλά αναγκάστηκε να μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο, επειδή στην έπαυλη του έμενε η μητέρα του!

«Η Ντολόρες πιστεύει πως η Ιρίνα δεν είναι η κατάλληλη γυναίκα για τον γιο του Ρονάλντο. Θέλει κάποια που στο μέλλον θα μπορεί να παίξει το ρόλο της σωστής μητέρας, κάτι το οποίο δεν ήταν προτεραιότητα της Ιρίνα».

Να θυμίσουμε, πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής, έχει έναν γιο 4 ετών από άλλη γυναίκα, τον οποίο μεγαλώνει μαζί με τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα