Χωρισμός βόμβα! Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι

Χώρισε ένα από τα πιο διάσημα και λαμπερά ζευγάρια στον κόσμο.

Η είδηση του χωρισμού του Cristiano Ronaldo από την Irina Shayk φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μετά το unfollow του διάσημου μοντέλου από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Twitter.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν φουντώσει την τελευταία εβδομάδα μετά και τη λαμπερή απουσία της από το πλευρό του σε εκδήλωση όπου βραβεύτηκε με τη Χρυσή Μπάλα.

Η Irina δεν είχε λείψει ποτέ από το πλευρό του αστέρα της Real σε σημαντικές εκδηλώσεις, με τα ισπανικά μέσα να αναφέρουν ότι έχει πλέον τελειώσει η σχέση τους.

O Cristiano πάλι από την πλευρά του παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει την Irina στην ομιλία του όταν παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα.

Το Goal.com επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του διάσημου μοντέλου στη Νέα Υόρκη που ισχυρίζονται ότι δεν ταίριαζε με το πρόγραμμά της και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το λαμπερό ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 με τα δημοσιεύματα να θέλουν την 29χρονη καλλονή να διαφωνεί με τη μητέρα του διάσημου επιθετικού για τα χριστουγεννιάτικα πλάνα τους.

Μάλιστα, ο Cristiano δεν της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της στις 6 Ιανουαρίου αλλά ανέβασε ένα tweet από πρόσφατη πτήση με τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα