Γνωστός τραγουδιστής: Ήμουν λίγο αληταράς. Είχε πεθάνει ο πατέρας μου

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου  και μεταξύ άλλων μίλησε για το "εμπορικό" τραγούδι, δήλωσε πως του αρέσουν τα λαϊκά τραγούδια.

Ακόμη αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Για τον πατέρα του που έχασε νωρίς και την περιπέτεια στο σχολείο

 

«Δεν είναι αυτό το εμπορικό τραγούδι. Εκεί υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια και μια μεγάλη πλάνη. Ποιος είπε ότι εμπορικό είναι αυτό το τραγούδι. Αυτό είναι mainstream, είναι τραγούδι lifestyle, είναι μια κατηγορία, εγώ δεν κρίνω καλό ή κακό και απευθύνεται σε έναν άλφα κόσμο, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό είναι εμπορικό. Δηλαδή, όσους δίσκους έχει πουλήσει ο Νταλάρας δεν πρόκειται να πουλήσουν όλοι αυτοί μαζί. Ποιος είναι εμπορικός λοιπον;»

 

Όσον αφορά στα παιδικά του χρόνια, τα έφερε στη μνήμη του μαζί με ένα πρόσφατο περιστατικό:«Ήμουν λίγο αληταράς. Είχε πεθάνει και ο πατέρας μου, ήμουν μόνος μου. Ζούσα στην Πλάκα, η μάνα μου δούλευε δεν πολυασχολιόταν με τα του σχολείου. Κάποια στιγμή μου έδωσε κάτι χαστούκια ένας δάσκαλος και του έδωσα κι εγώ άλλη μία και έγινε μετά... Ο δάσκαλος επιτρεπόταν να βαράει τότε, ο μαθητής, με την πρώτη μπουνιά έφαγα δυο χρόνια αποβολή. Το φοβερό ποιο είναι; Ότι αυτό το σχολείο που πέρασα τόσο δύσκολα χρόνια εκείνη την εποχή, με κάλεσαν πριν δυο τρία χρόνια και με τίμησαν ως άξιο τέκνο που έκανα καριέρα μετέπειτα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Πόπη Π
Σχολιάστε το άρθρο: