Έξαλλη η Μαντόνα με τη νέα διαρροή!

Ταύρος σε υαλοπωλείο φαίνεται πως είναι η Μαντόνα, καθώς διέρρευσαν ακόμη 14 τραγούδια της. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα κομμάτι στο οποίο έχει συνεργαστεί με τον Φάρελ Γούιλιαμς.

Σύμφωνα με το Billboard, το τραγούδι των δύο καλλιτεχνών ονομάζεται «Back That Up (Do It)» και διέρρευσε μαζί με τα υπόλοιπα την ημέρα των Χριστουγέννων. Λίγες μέρες, δηλαδή, μετά από την πρώτη διαρροή δεκατριών demo τα οποία η τραγουδίστρια δούλευε για το άλμπουμ «Rebel Heart».

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε χαρακτηρίσει το χακάρισμα που υπέστη ως «ένα είδος τρομοκρατίας» και «καλλιτεχνικό βιασμό».

Η ίδια βέβαια ως «απάντηση» αποφάσισε να βγάλει από μόνη της έξι ολοκληρωμένα κομμάτια.

«Ήθελα να κυκλοφορήσω το πρώτο μου single του Αγίου Βαλεντίνου και το άλμπουμ μου την άνοιξη. Θα προτιμούσα ο κόσμος να άκουγε τα ολοκληρωμένα κομμάτια μου αντί για αυτά τα demos που κυκλοφορούν.

Αυτά τα έξι κομμάτια είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Προφανώς υπάρχει ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων πίσω από αυτή την ενέργεια που ήθελαν να με τρομοκρατήσουν. Δεν θέλω να ακουστεί τραγικό αλλά έτσι ένιωσα. Είναι το ίδιο με την κλοπή ενός πίνακα από το σπίτι σου. Είναι παραβατικό και καταστροφικό αυτό που έκαναν» δήλωσε η βασίλισσα της ποπ, στον Guardian.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα