Σάκης Ρουβάς: Οι φόβοι, η εξομολόγηση και η αγάπη του γιού του

Είμαι ο ίδιος. Αν με ρωτάς γιατί είχα αυτό το περιτύλιγμα και αυτές τις άμυνες απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, απέναντι στα Μέσα, -αλλά πριν πολλά χρόνια γινόταν αυτό- ήταν ίσως ότι φοβόμουν να εκτεθώ, φοβόμουν ότι κάποιοι θα ήταν πιο σκληροί από όσο θα ήθελα ή θα άντεχα εκείνη τη στιγμή και έτσι έβαζα κάποιες ασπίδες. Όμως γνωρίζοντας τον εαυτό μου σιγά σιγά και κατανοώντας ότι τίποτα στην πραγματικότητα δεν μπορεί να μας σκοτώσει, μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς, άρχισα να εκπαιδεύομαι!

Αυτά δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στην Χριστίνα Πολίτη και στην εκπομπή Mega Mε Μία.

Ο τραγουδιστής που έγινε θέμα συζήτησης σήμερα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους κατά το παρελθόν ήταν πιο απρόσιτος και απέφευγε να μιλά στα Μέσα, δήλωσε:  «Φοβόμουν να εκτεθώ, φοβόμουν ότι κάποιοι θα ήταν πιο σκληροί από όσο θα ήθελα ή θα άντεχα»
Ο τραγουδιστής αν και έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο να περνά με τα παιδιά του και να κάνουν πράγματα μαζί. Όσο για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του;

«Όταν ο γιος μου μου είπε πως μ αγαπάει ήθελα να πηδήξω ως το ταβάνι. Τον προκάλεσα μάλιστα και το έλεγε και για τα επόμενα 10 λεπτά» θυμήθηκε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής στάζει μέλι κάθε φορά που αναφέρεται στην οικογένειά του: «τι πιο φυσιολογικό από το να λατρεύεις αυτά τα αγγελούδια αλλά και τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις γίνει ένα. Τι πιο φυσικό να βιώνεις αυτή την υπέροχη αίσθηση και κάθε φορά να την εμβαθύνεις όλο και περισσότερο» δήλωσε σε συνέντευξή του.

Επιπλέον, μίλησε και για τη σχέση που έχουν τα παιδιά του μεταξύ τους: «η Αναστασία, είναι εξαιρετική μεγάλη αδερφή. Φροντίζει τα αδέρφια της και τα αγαπάει. Εντάξει λίγος ανταγωνισμός υπάρχει αλλά είναι αγαπημένοι μεταξύ τους γενικά» επισήμανε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα